2 gamla ur arkivet

Har publiceat dessa förut... Publicerar dessa igen eftersom jag inte tagit så många nya bilder. Tycker färgerna i dessa bilder blev så bra :)

Biffen och Märta

Fotade min fasters hundar lite idag, som ni kanske sett tidigare. Två första bilderna är på biffen. Tycker han ger ett uttryck som säger "och vad glor du på?" Den tredje bilden är en favoritbild jag har på Märta eftersom jag inte fick någon bra bild på henne idag..


what do you think?


testbilder

Några testbilder med nya kameran, dock är det grymt tråkigt väder att fota i just nu...


EOS 50D, YEEES!

Äntligen kom den! EOS 50D. Nu har jag äntligen fått en rejäl och bra kamera. Det blev en liten uppgradering från min gamla 300D. Visserligen har min 300D varit bra men jag har saknat lite snabbhet, större display och högre megapixel. Är sjukt nöjd med kameran och rekomenderar den verkligen!


dåååååligt

dåligt med bilder nu, ska försöka fota lite mer nu under veckan så hoppas jag att de blir lite fler uppdateringar.

tunnt med bilder

ganska så tunnt med bilder nu... har inte fotat så mycket på sista tiden. Nu ska jag dyka ner i matteboken!Gårdagens middag var...

... plankstek! Riktigt gott.tre gamla blombilder

Sitter nu på min lilla MacBook. Kollade igenom lite av mina bilder på denna data och så upptäckte jag några gamla blombilder som jag gillar som ni kan se här nedan. Tror jag redan har publicerat dessa en gång tidigare men eftersom det har tillkommit en hel del läsare sen dess så publicerar jag dem en gång till. Passar också bra då jag inte kan bjuda på några nytagna bilder... Dessutom blir dem i lite större format nu med nya bloggdesignen ;)


Utanför mitt fönster

Nu börjar det bli riktigt fint ljus på mornarna. Detta möttes jag av när jag steg upp imorse, kanske borde gå upp tidigt och fota detta? Blev ganska taskig kvalité när jag sparade om den till jpg.. så ljuset kanske inte syns så bra

Stort tack till alla kommentarer på förr inlägget, hela 31 stycken. Har nog aldrig fått så många kommentarer på ett inlägg :)


nyforsbilder del 2

Här kommer lite mer vattenbilder från nyfors i tyresö. Anledningen till att jag väntade att lägga upp dessa bilder var för att att jag ville bredda bloggen först så att man kan se bilderna i ett större format. Hoppas ni gillar dessa för det gör i alla fall jag :)

Kommentera gärna!


Tack för alla superfina kommentarer! Dem uppskattas ska ni veta ;)


Ny design!

Har suttit och gjort en ny design här på bloggen, ser ni den inte så tryck på F5. Har hakat på trenden att att bredda bloggen lite så att man kan se bilderna i lite större format vilket blir mycket bra när man har liggande bilder. Hoppas ni gillar den nya designen ;)

Här är min gamla design.


nyfors

Här kommer första bilden från nyfors. Blev riktigt nöjd över denna bild, är så himla kul att fota vatten med lång slutartid! Ska nog publicera några andra bilder men dem sparar jag till en annan dag nästa vecka för då passar dom in bättre ;) Så håll utkik!


spotify!

Tack så jättemycket till http://www.heavenlydrunkie.blogspot.com/ som skickade mig en invite till spotify!

Idag ska jag bege mig till nyfors där det finns ett litet vattenfall. Hoppas på några bra bilder!Spotify

Har nu upptäckt spotify, riktigt bra program! Dock så har jag ingen egen invite så jag kan använda det. Jag vänder mig nu till er. Är det nån snäll själ där ute som sitter med en invite över som kan skicka den till mig. Skulle vara otroligt snällt om någon ville skicka en till mig.

Alexgustafsson.blogg@gmail.comPour it up

God nytt år alla läsare!RSS 2.0