När alla gått..
Sushi!

Igår var det hemlagas sushi som stod på menyn. Riktigt gott! Passade på att prova att fota lite mat. Var faktiskt riktigt kul! Här är några bilder som jag tog igår. Måste också passa på att tacka alla som prenemunerar på min blogg på bloggkoll, riktigt skoj att så många följer den! Fortsätt gärna att prenumerera och hjälp mig att komma över 70 strecket! Klicka bara på plusset om du vill prenumereraLämna gärna en kommentar!En sista vattenbild

Nu kommer sista bilden med lång slutartid för denna gång ;) Provade att göra om den i Svartvit

Vilken föredrar du?

svampar

Hösten drar med sig en hel del svampar, här är några jag fotat =)


Rörelse

Provade lite olika grejer med lång slutartid..Vatten med lång slutartid i nyfors!

Här är lite mer bilder från när jag var och fotade rinnande vatten i nyfors! Hoppas att dessa ska gillas :D


TACK! snälla ni!

Vill bara passa på att tacka alla för fina kommentarer ni lämnat i förra och föregående inlägg! Har rätt mycket med skola och träningar så de blir inte så mycket bilder, men imorn kommer det några av mina favotiter från bilderna jag tog vid vattenfallet! Så håll utkik imorn!

Lägg gärna till mig på bloggkoll!
Bjuder här på en bild på mig, togs när jag fotade mina vattenbilder!Yes jag hittade det till slut!

Har länge letat efter ett ställe där det rinner vatten. Jag älskar nämligen vatten med lång slutartid. Och nu så har jag hittat det i tyresö, nyfors. Var där ett tag idag och fick ca 50 bilder. Kanske kommer upp lite mera bilder imorn!

Vad tycker ni om dessa?Ahlgrens bilar

Ahlgrens bilar ;D


Prästkragar i höstsolen

Jaa, rubriken talar för sig själv. Kommentera gärna! ;)

'

Bildbrist

Har lite bildbrist, lägger därför upp en av mina favoritbilder. Det har kommit till en hel
del nya läsare som kanske inte sett denna? ;)vatten med lång slutartid :D

har hittat ett ställe där jag ska fota vatten med lång slutartid :D Äntligen har jag hittat ett ställe i närheten av mig!

Matte..

Har inte hunnit med någon fotografering idag. Måste dyka ner i min matte C bok =/
Någon som vill räkna åt mig (A)?


Rosmarin

En bild jag tog för några dagar sedan. Själva bilden kanske inte är en av mina bästa men jag gillar blandingen mellan skärpan och oskärpan på bladen/kvistarna (?)

Tack till alla er som kommenterar och prenumererar!


treklöver

Här är lite treklöver som jag också fotade idag.

Lämna gärna en kommentar och lägg till mig i bloggkoll! ;)Skogbilder

Var ute på landet en liten stund idag. Passade då på att ta lite skogsbilder. Den första bilden är blåbärsris som börjar bli röda, vart ganska kul effekt med rött och grönt. Den andra bilden är på ett träd som är nerfällt och uppsågat.


Ny header!

Så har uppdaterat min header lite. Tyckte att det var dags att byta ut bilderna lite. Här är den gamla om nu glömt hur den såg ut. Om ni inte kan se headern så uppdatera era webbläsare genom att trycka på F5!

Bättre, sämre?


Spara spara spara

Här är min lilla pengarsamling i enbart tior. Håller på att spara ihop till en nya kamera, känner att jag vill göra en liten uppgradering =). Har samlat på tior en gång tidigare och då gick dem till min iMac. Smart tips som vill spara pengar, spara i tior! Det blir snabbt mycket pengar ;) Det enda man behöver tänka på är att fuska och ta lite tior då och då.


Ett glas vatten?

Skulle det smaka med ett uppfriskande glas vatten?


Mitt tangentbord

Satt bara o lekte lite med kameran o tog lite bilder på min macbook's tangentbord. Tog med bländare 1.8 så det blev kort skärpedjup. Blev rätt nöjd över dessa bilder faktiskt.

Glöm inte bort att lägga till mig i bloggkoll! ;),
klicka bara på antalet prenumeranter i högra hörnet!Mer höstbilder

Någon som önskar lite mer höstbilder, här är några i alla fall!


Höstbilder

Nu börjar man märka att sommaren är över. När jag kom hem så såg jag alla röda och gula löv i parken bredvid. Tog en liten fotorunda och tog mina första höstbilder! Här är några av bilderna jag tog.

PS, glöm inte att lägga till mig i bloggkoll! ;)Två favoritbilder

Här är mina två favoritbilder som jag tog på en hundutställningen för bulldogar.

Lämna gärna en kommentar!Spindelnät

Som rubriken säger, ett spindelnät ;DHundutställning

Idag har jag varit på en hundutställning där min fasters hundar ställdes ut. Var riktigt kul faktiskt. Hade kameran med mig och lyckades få ihop 110 bilder som jag sparade, har lite att redigera nu.. Här är några av dem jag hunnit redigera.

Den första bilden är Biffen som är min fasters hund. Han vann i sin åldersklass och kom trea som bästa hane. Den andra bilden är en bild på Biffens brorsa med matte och den tredje är någon bulldog som jag bara fotade i farten. Blev riktigt nöjd mede dessa tre bilder. Hoppas ni gillar dessa bilder =)


Stadsbilder stockholm

Här är några stadsbilder som jag tog när jag var uppe i stadshustornet. Blev riktigt nöjd med dessa bilder. Det var kul att komma upp och se hur staden se ut uppifrån.

Lämna gärna en kommentar om vilken som blev bäst =)3 helt olika bilder

Här är tre stycken helt olika bilder som jag slänger upp. Förklaring föjer nedan.
Bild 1: En naturbild bara
Bild 2: En liten fågel i blåsväder som jag gick förbi
Bild 3: Stackats kisse, verkar som att han blivit utelåst

Vatten, lång slutartid

Fcik ett litet fnatt och bestämde mig för att foto lite vatten med lång slutartid. Var så länge sedan jag gjorde det. Här är resultatet.Blommor och blad

Den första bilden är tog jag idag. Den andra bilden är ett bar dagar gammal.KOLLA KOLLA!

Nu har jag fått ännu mer tavlor på mina väggar. Denna gång så blev det mina kolsyrevattenbilder. Blev riktigt nöjd med dessa utskrifter. Passade så bra i ramen. På bilden kan ni också se vart ifrån jag sitter och skriver mina inlägg =). Skrivbordet är nystädat och snyggt också!


3 olika bilder

Här är tre stycken lite olika bilder som jag tog igår. Tänkte ge mig på att göra en liten förklaring till varje bild =)

Bild 1: Passade på att ta ett lågperspektiv foto när solen låg på gräset så det får en grön-gul mjuk känsla.
Bild 2: Denna bild är någon form av tråd som jag fotade bara på måfå. Vet inte vad det är med denna bild men jag gillar den riktigt mycket, måste vara formerna på grenarna
Bild3
: Detta är en restaurang som ligger i närheten där jag bor. Den heter solstugan och ligger uppe på ett berg. Man har en riktigt fin havs- och solnedgångsutsikt + att man får äta riktigt gott!

Juste! slog ännu ett besökarrekord igår. Hela 98 unika, hjälp mig gå över 100! Ett tips har du inte mig i bloggkoll så lägg till mig vettja! Välkomna allar nya läsare ;)

Lämna gärna en kommentarBergen i kvällssol

Här är två stycken bilder som jag tog igår när jag var ute i den härliga kvällssolen.


RSS 2.0