borta

Kommer vara borta nu i helgen. Får hoppas att jag komme hem med några bra bilder =)Min frukost i bilder

Här om dagen tog jag lite bilder på min frukost. Ska säga att ursprunglig bildidé kommer från Oskar Holmberg. Min frukost består av en skål yoghurt med russin, en smörgås med någon form av groddar och ett glas vatten. Glasögon la jag dit för att det skulle bli snyggare, inte mina =).Ny ministudiobild!

Här är en annan bild som jag tog i min lilla ministudio igår. Denna gång fick motivet bli ett av mina bowlingklot.


Sorry för dålig bilduppdatering

Har inte hunnit med så mycket foto på sista tiden. Men nu när det är lov ska jag försöka fota lite mer =). Här kommer en liten bild på min mus till min bärbara data. Det är apples Mighty mouse som jag fotade i min lilla ministudio. Jag tycker att det var rätt kul med vit bakgrund och vitt motiv.inburad


2 sådär bild som blev riktigt bra!

Fotade dessa två bilder för ett tag sedan, de har bara legat kvar på minneskortet för jag inte orkat ladda in dom. Sen så laddade jag in dom och började bearbeta dem och då blev dem helt plötsligt skitbra. Den första bilden är vattendroppar som jag sprutade på en bricka med hjälp av en blomspruta. Tycker att skärpan hamnade bra på denna och att det blev så skarp. Den andra är en mandarin jag testade att fota. Denna bild hade riktigt mycket rörelseoskärpa i sig. Men efter lite bearbetning så såg den nästan ut som att det är en målad tavla, och det gillar jag! Så även halvbra bilder kan bli bra bilder!

Lämna gärna en kommentar!två bilder

2 stycken gamla bilder som jag tagit tidigare men som jag inte visat här. Den första tog jag i samband med när jag fotade ahlgrenspåsen och den andra tog jag i samband med när jag fotade soluppgånsbilden som du kan se lite längre ner på sidan. Så, så gamla är dom inte i alla fall... Bild nr 2 är min bakgrundsbild nu och den gjorde sig jättebra som det

Vad tycks?Foto aglgrens bilar

Hade en liten påse Ahlgrens bilar hemma som jag fotade.
Vad tycks om dessa, jag blev riktigt nöjd med dem.Soluppgång

Denna bilden tog jag igår när solen var på väg upp. Blev riktigt nöjd med denna faktiskt! Fick den där känslan att man just har tagit en bra bild när jag knäppte denna =). Vad tycker ni om den då?


Problem..

Någon som vet varför det inte står hur många som har kommenterat på inlägget under detta? Aja kanske bara blev nåt fel på detta inlägg :P. Men ett stort tack till alla som kommenterade det!

Kul att jag har fått lite mer bevakare på bloggkoll!


Svan i morgonljus

Fotade en svan idag när solen var på väg up, vilken beskärning ska jag ha på denna??Abstrakt vattenbild


Ringar på vattnet

Precis som rubriken säger... här är en liten bild på ringar på vattnet, har tagit den medans jag slängde ner lite grus i vattnet.. Och ni som försöker sig hacka sig in på min blogg kan begrunda bild nr 2.... hihi.


En liten höstbild!


Mitt pennställ

Fotade mitt pennställ idag, blev ganska bra bilder faktiskt.


planera planera planera

Tänk att det ska behövas en bildidé för att jag ska börja anteckna i min almanacka...
Haha här kan nu ju se lite hur jag har det på mina skoldagar..Berg

Fotade lite  berg med lång slutartid, eller ja det blev kanske vattnet jag fotade med lång slutatid, bestäm själv. Aja, dessa bilder tog jag här om dagen och jag blev faktiskt riktigt nöjd med dessa. Har alltid tyckt om oskarpt vatten. Nu ska jag bara försöka hitta ett ställe där vågorna går lite med och med lite mer stenar så kan jag fota en av mina drömmotiv, ska förståss också vara ett fint landskap med en fin soluppgång/solnedgång. =)


snabb bild men en bild med lång slutartid

Tycker ni att rubriken är lite konstig? haha. Jaja hinner bara slänga en liten bild medans jag pluggar lite. Kände att jag bara var tvungen att fota lite vatten men lång slutartid.


två konstiga bilder

Här är två rätt skumma bilder jag har tagit i helgen. Den första har jag exponerat i 10 sek och gått in i bilden, därav en liten spökeffekt :P. Bild nummer 2 har jag exponerat samtidigt som jag gick i 10 sekunder. Två stycken ganska skumma men roliga bilder!


min iphone

Eftersom jag inte hunnit fota så mycket så byggde jag upp en liten ministudio och plåtade av min telefon. Blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet

Vad tycks ;D?
bloggtorka

Har lite bild och bloggtorka just nu, ska försöka komma ut o fota lite så ni kan få se lite bilder!

Sevärd hemsida

GRYM - http://callehoglund.se/

TACK SKA NI HA!

Precis som rubriken säger, tack ska ni ha för alla fina kommentarer! Riktigt kul att så många var med och kommenterade i föregående inlägg. Resultatet blev att den bilden i färg var den bästa. Bjuder därför här på en snarlik bild, denna är tagen med ett något lägre perspektiv än den förra!

Så vad tycks om denna då :D?Färg eller Svartvit?

Satt och mixtrade lite med en gammal bild, ska man ha den i färg eller svartvit? Hjälp mig!


Bloggkoll

 Följ min blogg med bloggkoll

Riktigt kul att så många följer bloggen =)
 Hjälp mig att klättra till högre höjder!Ganska så värdelös bild...

...men jag tycker den blev lite kul endåÄpple och banan

Reeeeeeeeeeeeeeegn ute :(


illustration

Går en kurs i skolan som heter grafisk illustration. Fick i uppgift att göra en barnbild digital. Här är mitt resultat. Tror att detta är min första illustration :D. Den är gjord i PS.

Vad tycks?Höstens färger

Här kommer äntligen lite nya bilder från mig, var ute en stund och tog lite varma höstbilder;)måsunge

Rotade fram lite gamla bilder på en måsunge som bodde på taket i sommras.


70

Nu har jag 70 st som prenumererar på min blogg genom bloggkoll! Välkomna nya läsare :D

Jag är med och tävlar hos Emelie Ohlsson!!
Är med i en tävling om en om en foto-goodiebag hos Emelie Ohlsson!. Hoppas att jag vinner, vill du vara med och tävla så tryck häääär!

Matbild

Dagen efter jag tog bilder på sushi tog jag denna.. har lite bildbrist just nu..


RSS 2.0