borta

kommer vara borta ett tag nu, tillbaka nångång på fredag!

Sjögräs

Någon form av sjögräs som hade spolats upp på stranden.


2 favoritbilder

Här är mina 2 favoritbilder från danmark. Den första är tagen precis utanför huset där vi bodde. Den andra är en bild på sanstranden. La till svartvitt på dessa bilder eftersom bilden fick en helt annan karaktär då!

Kommentera gärna!


Guide

Här är min kusin Mia som fick agera guide när vi var i Köpenhamn. Tycker att denna bilden blev riktigt bra, blev bra oskärpa i stadsmiljön bakom o så..


lustigkurre

Blir så trött. Här försöker man ta ett seriöst kort o så gör lemun en grimasch, vilken lustigkurre... =P


Zoo

Var på 2 stycken zoo i danmark. Här är två bilder från dessa. Blev riktigt nöjd med dessa bilder. Tur att man hade tele så man kom nära =)Spegling i vattnet

En bild jag tog på en lykta som spglade sig i en vattenpöl. Tog bilden lite hastigt bara, så det är inte den bästa bilden jag tagit men jag gillade motivet i bilden.


Turist

Här kommer två riktiga turistbilder =)

Innan vi åkte över till danmark så var vi i malmö. Försökte fota turning torso men det regnande så han bara ta 2-3 bilder. Den andra bilden är från nyhamn i köpenhamn.


Hemma

Så nu är jag hemkommen från Danmark. Nu sätter jag igång med bloggen igen. Här är en bild som jag tog i Köpenhamn. Blev faktiskt riktigt nöjd med denna, det blev så snygg rörelse i flaggan


borta

kommer vara borta i 10 dar nu därav ingen blogg :/

Dålig uppdatering

Sorry att jag inte har uppdaterat på länge men jag ha inte fotat så mycket och därför inte haft så mycket att visa. Här får ni istället en bild på fjärilen som jag skrev om i förra inlägget. Denna bild är jag riktigt nöjd med... klart bättre än den förra.


Fjäril

Här en en fjäril jag hittade ute på landet. Blev grymt nöjd med denna bild. Vad säger ni om denna då...?


hmm

Vad ska jag ha för rubik på detta inlägg.... Aja, i alla fall så var det en ek jag fotade med lite moln i bakgrunden. Bilden blev jag rätt nöjd med faktiskt, särkilt att den passade så bra som skrivbordsunderlägg

kvaliten är skit på denne bild i knoooow.


RSS 2.0