NY bloggdesign

Har nu suttit och gjort en ny bloggdesign! Ja, vad säger ni då? =)

hmm

Har tyvärr ingen bättre bild en den här att bjuda på idag.. ska mog ut efter skolan imorn och fota lite!

image304

Min bakgrund har fått nytt liv!

För ett tag sedan så satt jag och gjorde bakgrundsbilder i Photoshop. Vissa uppskattades och börjades att ladda ner. Sen efter cirka en vecka blev de inaktiva och laddades inte ner mer. Men nu verkar det som att en av mina bakgrunder har fått nytt liv! Verkligen Skitskoj! När jag går in på mitt deviantart konto så ser jag att fler och fler lägger bilden i sina favoriter och den laddas ner.

Tänkte nu att ni kanske behöver en ny bakgrund? Här har jag ett förslag till er!
Bilden kan laddas ner i full storlek från denna länk ---> http://alexxg.deviantart.com/art/No-wallpaper-64148424

image303

En till macrobild

Här kommer en till macrobild, denna var inte lika bra som de andra men jag gillar endå vattendroppar så mycket så jag lägger upp denna också.

image302

Helgens macrobilder

I helgen var jag på landet så därför var det ingen uppdatering igårr. Jag fotade med ett macroobjektiv i helgen, riktigt skoj. Fick faktiskt några bra bilder =)

Vilken tycker ni blev bäst då? Lämna en kommentar om vilken du tycker var bäst!

image301

Kameler i antarktis

Kollade nyss på en ny film från moderskeppet.se där de visade en videoguide om hur man kunde göra om en sommarbild till en vinterbild. Skitbra video. Satt och provade lite med denna teknik och för att vara första gången så tycker jag det vart rätt så bra eller vad tycker ni? Ska nog faktiskt prova lite olika bilder imorn.

Lämna gärna en kommentar om vad du tycker!

image300

Körsbärsträden i Kungsträgården

Idag var jag inne i kungsträgården och fotade körsbärsträden som står i full blomm! Riktigt häftigt var det när alla träden blommade. Själv är jag mest nöjd med bild nr 2

Lämna gärna en kommentar om vilken du tycker blev bäst!

image299

Kvällssol

En bild som jag tog igår

image298

Båtar

Tog även lite bilder på båtar nere vid vattnet där jag bor. Blev faktiskt gnaka nöjd med dessa bilder. Båtar blir riktigt fina på kort. Ett av mina drömmotiv är en gammal roddbåt vid en strandkant, bara att börja leta!

Så vad tycker ni om dessa?

image297

Blad vid solnedgång

Var ute en stund idag innan middag för att ta lite bilder. Lyckades fånga ett blad som blev upplyst av solen som höll på att gå ner.

image296

Vass

Gammal bild på någon slags av vass.. =)

image295

Tappert försök... rinnande vatten

Har hittat mitt rinnande vatten som jag har letat efter så länge! HIttade det i en skog i Småland. Dock var jag där mitt på dagen med massa solljus... Resultatet blev inte riktigt som jag ville, skulle haft längre slutartid mindre bländare osv :P, men efter lite pillande med bilden så blev den skaplig. Nästa gång när jag kommer till samma ställe ska ska vara där när det är bättre ljus och förhopningsvis lite mer erfarenhet så det kan bli ännu bättre!!


image292

Vit blomma i solljus

Här är en vit blomma som jag fotade idag. Blev faktikst riktigt nöjd mede denna. Enkel och bra!

image289

Flygande änder

Denna bild har jag redan laddat upp en gång här på bloggen. Men denna gång så har jag inte beskurit den så att bara fåglarna syns nu har jag tagit med bakgrunden och det blev faktiskt ganska så bra!

image287

Här är den som jag laddade upp förra gången...

image288

Har inte bestämt mig riktigt vilken som blev bäst.. vad tycker ni?

Upplyst blad

Vet att jag har tagit ett liknande kort på samma blomma.. som jag har lagt upp här. Men jag måste lägga upp den här, blir så bra när bladet är upplyst!

image286

Slut på inspiration..

Har ingen inspiration kvar... hoppas det går över snart. Får slänga in en gammal bild som jag tog en regning dag

image285

Nyckelpiga

En nyckelpiga som jag fotade i sommras. Denna nyckelpiga är mycket mystisk.. vet inte varör jag tycker det men det är något mystiskt bara.

image284

Mörk bild

Ganska så mörk bild men jag gillar den jäkligt mycket endå!

image283

Inkrypande träd

Var ute en stund igår kväll och tog lite bilder. Fick några bra bilder, var ute lite för sent så det blev lite för mörkt. MEN det fixar jag i PS och cameraRAW! Helt perfekta verktyg. Har bara hunnit redigera en bild än så långe. Det kommer mer under kvällen.

Men men, vad tycks om denna? Själv så tycker jag att det blev bra när trädet kryper in i bilden. Himlen blev också väldigt dramatisk och bra!

image281

Ny bloggdesign

Har ny bytt ut min design, blev lite trött på den andra. Den fick i alla fall sitt kvar ganska länge, brukar tröttna mycket fortare på mina designer. Men nu har jag alltså bytt, vad tycks? Själv så blev jag käkligt nöjd. Kände att jag ville få fram lite mer bilder i headern så man blir mer nyfiken att kika runt i bloggen.

En till blomma

Samma blomma som förra inlägget...

image280

Blå blomma

En blå blomma jag fotade idag, vet inte riktigt vad den heter. Såg den när jag var på väg till tunnelbanan och när jag kom hem, tänkte den där måste jag ta kort på så det gjorde jag. När jag åkte förbi där senare var den borta, tur att jag han knäppa den...

image279

Takutsikt

Här är två bilder som jag tog igår. Tycker att det var väldigt fint ljus och himlen är jag så nöjd med. Första bilden har jag redigerat en anning men den andra bilden är helt oredigerad, blev jäkligt nöjd.

Nå vad säger ni då =)?

image278

Kvällsbilder...

Lägger här ut lite kvällsbilder jag tog för ett tag sedan eftersom jag inte har några nya bilder att lägga upp. Hoppas du ska gilla dessa.

image277

Mera vattendropsbilder

Var ute på altanen på samma ställe idag och tog lite nya bilder. Idag regnande det inte lika mycket så jag hade chansen att kolla runt lite och hitta andra blad att fota.

image276

Vattendroppar på blad

Åh, tog en riktigt bra bild idag! Jag är skitnöjd med den =). Tog den på en påsklilja som stod ute i regnet, har alltid gillat dessa typer av bilder på avlånga blad med vatten på... Lämna gärna en kommentar om vad du tycker!

image275

Bra bild och ny stämpel

Måste få lägga upp en till bild spm jag är väldigt nöjd med. Denna bilden tog jag på Långholmen i Stockholm. Ja juste, vad tycker ni om nya stämpeln i hörnet?

image273

Favoritbild

Har inte hunnit ta så mycket nya bilder så jag lägger upp en gamal bild. Vet inte varför jag gillar den så mycket... men men

image272

Grillsäsongen igång!

Hela denna helg, fre-sön, har det jag ätit grillat. Riktigt nice! Äntligen fick vi ta ut grillen och sätta igång.

image271

Tveksam paparazzifotograf

Litet roligt experiment med kikare och kompaktkamera som jag gjorde förra sommaren. Trodde inte det skulle fungera men det gjorde det! Jag vet, paparazzi yreket är nog inget att satsa på.

image270

Vårbilder

Tog lite vårbilder idag när jag var ute en sväng på landet. Riktigt skönt att känna värmen och veta att våren och sommaren är på väg!

image269

Gula rosor

Gick förbi bordet och såg dessa rosor, var bara tvungen att fota dem ;)

image268

En sista då

Så nu tror jag att detta var sista bilden på biffen och märta som jag hade att bjuda på för denna gången. Detta är märta och syrran på bilden. Jag valde att dra ner färgerna i bilden. Vet inte varför jag gillar det så mycket. Hur som helst så tycker jag det blir fint.

image267

Mer bilder på Märta och Biffen.

Så nu har jag suttit och redigerat klart de bilder som blev bra. Här är dom, vad säger ni? =) Själv så är jag faktiskt rätt nöjd med dessa bilder.

image266

En till bild

En bild på biffen måste jag också lägga upp. =) Lägger upp lite mer bilder senare, i ett inlägg så det inte blir så många. Hoppas du ska gilla denna.

image265

Hundbilder

Har tagit lite bilder på min fasters bulldoggar. Här kommer ett litet smakprov, det kommer komma upp några fler när jag redigerat klart dem!

image264

Äntligen

nu funkar bloggen igen! Har inte kunnat uppdatera på ett par dagar eftersom blogg.se har bytt någonting. Men nu är jag tillbaka igen!

RSS 2.0