mera körsbärblommor


Mr padda

Kolla vem som var ute o gick! En fet padda. Tur att de e så pass långsamma så man hinner ta massa bilder på dem. Här är mina två bästa bilder från när jag mötte en padda på landet förra helgen.


Canon EOS 50D + Canon EF 50mm f/1.8 II

En humla kom förbi..

Tack för alla fina kommentarer på min förra bild, grymt kul! När jag satt och fotade körsbärsblomman så kom det en liten humla förbi. Han med att ta en bild innan den flög iväg...


en bild

Ja, då e jag hemma och jag fick med mig några bra bilder hem i alla fall. Här är en ny och färsk bild... Har inte redigerat klart alla än. Blir väl lite mer bilder imorn! Bilden är på någon form av körsbärsträd, tagen med ett tamron 100mm macro. Helt super objektiv som jag lånade av min farfar.


påsk

borta i påsk, hoppas jag kommer hem med ett gäng bra bilder!

Blandade bilder..


ojoj

Oj oj... bloggen har varit riktigt död.. Nä nu måste jag ta tag i bloggandet igen. Hoppas på lite bra väder nu i påsk så man kan få lite bra bilder. De som hänt under denna månad jag inte bloggat är att jag har fått tillökning i objektivsamlingen. Denna gång blev det ett tamron 18-200mm som jag är mycket nöjd med. Riktigt skönt att kunna ha ett riktigt all round objektiv som passar till det mesta!

Riktigt kul att så många tittar in på bloggen även fast jag inte uppdaterat! Det är också väldigt roligt att jag inte tappar så många bloggkollare!


RSS 2.0