Utställning av mina bilder

Kolla, kolla! Några av mina bilder är nu me på en utställning! Riktigt kul att få upp sina bilder så folk kan kolla på dem. När de ska tas ner så kommer jag få alla utskrifter. Så då får jag 8 av mina utskrifter utskrivna! Bilderna stitter nu på arkitektkopia i stockholm. Är detta inte lite grmyt :Den till

eftersom jag fick så många fina kommentarer och positiv respons så visar jag er en bild till. Denna bild har helt svart bakgrund.


Canon EF 50mm f/1.8 II In your face!

Dagens bilder, blev riktigt nöjd med dessa bilder. Första bilden är jag tagen med självutlösare och andra bilden är på min syster. Allt är fotat med 18-55 kitobjektiv. I handen är det en Canon EF 50mm f/1.8 II.

Har även gjort om designen lite. Har bytt ut bilder och ändrat bakgrundsfärg vad tycks?


Bulldogs

Min fasters fina bulldogs som jag fotade ute i snön, helt underbara.Vad gömmer sig i snön?

Nu har det börjat snöa ordentligt. Stackars dem som ska ut och cykla eller har glömt att ställa in sina cyklar inför vintern..


Vill ha!

Har sån beslutsångest... vet inte om jag ska köpa ett macroobjektiv eller en vidvinkel. Macro är grymt kul att fota men samtidigt när man tittar runt och ser alla fantastiska landskapsbilder tagna med vidvinekel så blir man tveksam (djupet blir så snyggt).. Jaja båda ska jag ha får se vilken man köper först. Fast först och främst är det ju ett nytt hus som gäller, har snart tjänat ihop till en 40D.

Här är en macrobild som jag fotade med min farfars objektiv i sommras.Dimmig morgon

Tog dessa två bilder med min iPhone för några morgonar sedan. Tycker fasktiskt att iPhones kamera är riktigt bra för att vara en 2 megapixelskamera. Sitter nog ett rätt bra objektiv i den. Känns som att den kan slå ut många andra 2 megapixlare... visserligen måste vädet vara perfekt för att använda mobilkameran. Blev i alla fall rätt nöjd med dom.hemsidan uppe snart!

Håller på med en hemsida, den kommer snart komma upp! Här har ni en liten tjuvtitt!Dagens gratisgrej!

Dagen gratispryl från fotomässan är mitt älskade nyckelband. I Canons monter så fick man gratis nyckelbnad. Det bästa med detta nyckelband är att det är rikigt bra kvalité på det. Är nästan exakt som bandet som man har runt kameran, riktigt bra faktiskt. Jag tog tre stycken i fall någon av de skulle gå sönder. Sen får man ju inte glömma att de är otroligt snygga =)


fotmässan 2008

Var inne på fotomässan idag, riktigt trevligt faktiskt. Nån mer som var där? Vad tyckte ni i så fall?

Variant av fågelsiluette

Redigerade om bilden så att det
skulle se ut som en nattbild.
Nu har man en morgonbild och
en nattbild av samma bild.
Tänk vad Photoshop kan
göra mycket med enbart
några knapptryck =)


siluette

En morgon precis innan jag skulle dra mig till skolan så höll solen precis att gå upp. Sprang efter kameran och lyckades fånga ett par siluettebilder.

Kommentera gärna!


bildtorka

I brist på bilder så får jag bjuda på 2 stycken gamla. Andra bilden är tagen ifrån stadshustornet


Vardagsbild på elskåp

Sånna här vardagsbilder har jag börjat fota mer och mer eftersom de blir så himla snygga med en liten redigering. Enkla vanliga bilder som man inte tänker på kan genast bli spännande och roliga. Har börjat fota mer i denna kategori efter lite inspiration från Oskar Holmberg.


FrostyFörsta fotojobbet!!

Fick för några veckor sedan ett fotojobb att fota ett öga till ett skyltfönster. Eftersom att inte min kamera räcker till så fick jag låna farfars Eos 40d med ett tamaron macroobjektiv. Bilderna sitter nu uppsatta på arkitektkopia i Göteborg! Så, kan jag kalla mig fotograf nu när jag utfört ett fotojobb?

Bilderna är tryckta på nåt sätt så man inte ser in men ut.

Så här blev resultatet.


2 bilder från helgen.


Frostigt vid kajen
RSS 2.0