Rolig katt

Jag och farfar var ute och fotade och vi hittade en märklig liten katt. För kom den fram och hälsade på oss. Plötsligt får vi se 2 rådjur som kommer och jag drar upp kameran men missar dem precis. När jag vänder mig om så står katten på två ben och spanar som en björn. Såg roligt ut så jag tog en bild på den. Är den någon som vet om katter brukar stå på två ben som denna?2 bilder från landet

2 bilder som jag tog på landet. Vet inte riktigt vad det är för blomma men den gjorde sig bra på bild i alla fall. Hackspetten fotade jag i samband med ekorren som jag skrev om i ett tidigare inlägg.


Rinnande vatten

Kan man tänka sig att jag hittade mitt absoluta favoritmotiv bara 50 meter från där jag bor =). När de släppte på plaskdamen så började det att rinna som en liten liten bäck ner till havet. Aja, det rinner inte riktigt så mycket som jag vill men tillräckligt för att få ett par bra bilder.

Vad tycks om dessa?Blombilder

två stycken blombilder, blev faktiskt nöjd mede dessa två.


Biffen & märta

Här kommer fyra bilder som jag tog på min fasters hundar, Biffen och Märta. Min favoritbild är nr 3, riktigt kul att ta actionbilder! =). Nåå, vilken är din favorit?


Ekorre

Äntligen hittade jag en ekorre som jag kunde fota. Har letat efter den ganska länge.. Den kom fram och åt av fågelmaten. Jag blev mycket nöjd med dessa bilder men inte 100%. Vissa blev något oskarpa och lite brusiga p.g.a högt ISO.

Vad tycks om dessa då? Vilken är din favorit. personligen så har jag bild nr 3 som favorit


Humlor

Ledsen för att jag inte har uppdaterat på länge, ska skärpa mig. Aja här är 2 st bilder på e humla som jag fotade i helgen


Osynlige mannen

Blev precis klar med mitt lilla photoshop projekt. Har kollat en guide från "photoshop top secrets". Här är mitt resultat, lite pilligt att göra men väldigt roligt. Här nedan följer en före och efter bild.

Kommentera gärna och säg vad du tycker!!


Mås

Tog en bild som har bo i stuprännan precis utanför mig, som jag har skrivit i tidigare inlägg..Ormbunke

En ormbunke som var upplyst av solen =)


Mera pioner

Fick snabbt 3 stcken fina kommentarer på mitt förra inlägg så jag lägger nu in mina två andra bilder på pioner. Det verkar som att det är något som myror gillar, de kyper i alla fall runt på dem mycket.


Pion

En bild på en pion.


strå

Ett strå som jag lagt på en svart bakgrund =), vad tycks?


blå blomma

En blå blomma, ingen aning om vad den heter. Aja jag blev i alla fall nöjd med den, vad tycker ni om den?


En favoritbild

Har fotat en massa bilder i helgen. Här är en maskros som jag blev riktigt nöjd med! En av mina absoluta favoritbider!


Vy från Södermalm

Överskriften talar för sig själv..


2 bilder

2 st bilder som jag tog för ett tag sedan. Bild nr blev jag faktiskt riktigt nöjd med, röken gav bilden så mycket mer stämning.


Andfamiljen

3 st foton på en and med sina ungar...


RSS 2.0